Kloakarbejde

Ved det meste kloakarbejde er erfaring en rigtig vigtig faktor, for at få udført arbejdet på bedste vis.
Vi bruger  en god blanding af erfaring og rutine fra vores mange tidligere opgaver og så anvendelse af den nyeste teknologi på området. På den måde kan vi tilbyde vores kunder de optimale løsninger.

Gennem vores store erfaring ved vi, at en god dialog og kommunikation er nøglen til et godt produkt. Ikke blot sikrer det en hurtig proces og en god oplevelse for vores kunder, men det giver også det bedste slutresultat, fordi vores arbejde bliver udført i overensstemmelse med de behov og ønsker, som vores kunder måtte have.

Topkvalitet til din kloak

Ved kloakker er det vigtigt, at arbejdet bliver udført godt og professionelt, for at mindske omfanget af eventuelle skader, og for på det lange sigt at holde omkostningerne og besværet på et minimum. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er du altid sikret dedikeret og topprofessionelt arbejde, når du henvender dig til os.

Vores autoriserede kloakmestre varetager det daglige arbejde og de har alle stor erfaring på området. Ligeledes anvender vi kun de bedste og certificerede materialer. Vi kan løse alle former for opgaver, hvad enten det så er nyanlæg, reparationer, opgravninger, nedlægninger eller noget helt andet.

Kontakt

Hansen Service & Entreprise 
Græsmarkvej 6A
4632 Bjæverskov

Tlf.: 24448626
Mail: hansenservice@mail.dk

Vi tilbyder

Belægningsarbejde
Haveanlæg
Jord & beton
Kloakarbejde
Snerydning
Montage
Impressum