Belægningsarbejde

Hansen Service & Entreprise har med mange års erfaring -udført stort set alle opgaver inden for brolægningsfaget.

Ingen opgave er for kompliceret, for stor eller for lille for os. Vores team af projektledere, formænd og brolæggere er altid ajourførte med kurser og efteruddannelser så vi til en hver tid kan levere den bedste kvalitet udført i sikre rammer.

Brolæggerfaget har til tider ry for at være meget hårdt fysisk og overbelastende, derfor er det vigtigt for os at gøre op med mange af de gamle rutiner og holdninger. Vi har i samarbejde med specielt arbejdstilsynet fået øjnene op for at tænke anderledes for at bryde dårlige vaner og holdninger til faget.

Når en professionel udfører et stykke belægningsarbejde, ser det ofte nemt og enkelt ud. Eftersom at det gør det er der mange der fristes til at gøre det selv. Der er dog mange der må erkende senere hen at det ikke er alt der udført med samme evne som en professionel ville have gjort det. Hansen Service og Enterprise ApS leverer mere end hvad øjet ser. Så skal du have lavet belægningsarbejde så søg til os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Før vi starter på en opgave er det vigtigt at vi snakker om håb og forventninger, dette gør at vi kan gøre det helt perfekt første gang. Når man har med belægningsarbejde så er det rigtig vigtigt at vi ved præcis hvad dette belægningsarbejde skal holde. Der er forskellige sten typer samt forskellige måder at ligge stenen på som gør at det kan holde mere. Derfor er det vigtigt i oplyser til os om det er til almindelig brug eller til at der skal køre køretøjer på.

Kontakt

Hansen Service & Entreprise 
Græsmarkvej 6A
4632 Bjæverskov

Tlf.: 24448626
Mail: hansenservice@mail.dk

Vi tilbyder

Belægningsarbejde
Haveanlæg
Jord & beton
Kloakarbejde
Snerydning
Montage
Impressum